Begagnade bilar i Uppsala

Annons:
Begagnade bilar i Uppsala - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Uppsala, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 11 olika bilhandlare i Uppsala att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Uppsala. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Uppsala så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Uppsala för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Uppsala

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Uppsala.

Modins Bil i Uppsala AB
Fyrisborgsg. 5
754 50 UPPSALA


Bilpartners i Uppsala AB
Stångjärnsg. 6
753 23 Uppsala


Möller Bil
Kungsg. 103
753 18 Uppsala


Autlet Bil
Danmarksg. 51
753 23 Uppsala


NyareBil i Sverige AB
Fullerö backe 115
755 94 Uppsala


BilTrean I Uppsala AB
Kumlagatan 8
754 54 UPPSALA


BDS MK:s Bil & Motor AB
Börjeg. 76
752 29 UPPSALA


RA Motor AB
Åkaregatan 7
754 54 UPPSALA


Kevins Bilar AB
Stångjärnsg. 6
753 23 Uppsala


Bs Motor AB
Edsbrogatan 1
752 28 Uppsala


S:t Olof Bil
Fyrislundsg. 63
754 50 UPPSALA

Annons:

Pris på begagnade bilar i Uppsala

Kostnad och pris på begagnade bilar i Uppsala kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Uppsala från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Uppsala.

Begagnad Lexus i Uppsala

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Uppsala. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Uppsala från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Uppsala

I Uppsala fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Uppsala om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Uppsala.

I Uppsala fanns det sammanlagt 11 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Uppsala eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Uppsala med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Uppsala.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.