Begagnade bilar i Bålsta

Annons:
Begagnade bilar i Bålsta - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Bålsta, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 5 olika bilhandlare i Bålsta att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Bålsta. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Bålsta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Bålsta för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Bålsta

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Bålsta.

Automobil Norra AB
Sköldv. 9
746 50 Bålsta


American Cars & Parts I Uppland KB
Granitv. 12
746 41 Bålsta


Firmabilar I Mälardalen AB
Mjödv. 8
746 50 Bålsta


Helins Bilcentrum
Dragrännan 1
746 50 Bålsta


Bra Bil I Enköping AB
Arosv. 2
746 31 BÅLSTA

Annons:

Pris på begagnade bilar i Bålsta

Kostnad och pris på begagnade bilar i Bålsta kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Bålsta från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Bålsta.

Begagnad Lexus i Bålsta

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Bålsta. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Bålsta från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Bålsta

I Bålsta fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bålsta om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Bålsta.

I Bålsta fanns det sammanlagt 5 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Bålsta eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Bålsta med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Uppsala.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.