Begagnade bilar i Rimbo

Annons:
Begagnade bilar i Rimbo - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Rimbo, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 1 olika bilhandlare i Rimbo att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Rimbo. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Rimbo så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Rimbo för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Rimbo

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Rimbo.

Jamb Bil, AB
Verkstadsv. 5
762 51 Rimbo

Annons:

Pris på begagnade bilar i Rimbo

Kostnad och pris på begagnade bilar i Rimbo kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Rimbo från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Rimbo.

Begagnad Lexus i Rimbo

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Rimbo. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Rimbo från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Rimbo

I Rimbo fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Rimbo.

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rimbo om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Rimbo.

I Rimbo fanns det sammanlagt 1 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Rimbo eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Rimbo med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Stockholm.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.