Begagnade bilar i Järfälla

Annons:
Begagnade bilar i Järfälla - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Järfälla, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 7 olika bilhandlare i Järfälla att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Järfälla. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Järfälla så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Järfälla för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Järfälla

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Järfälla.

Rotana Bilspecialisten AB
Vasav. 39
177 52 JÄRFÄLLA


Mbm Bil & Motor AB
Girov. 11 S
175 62 Järfälla


Bilia Personbilar AB
Dackevägen 5
177 34 Järfälla


Öst Auto AB
Debetv. 1
177 41 JÄRFÄLLA


Grålövs Bilar AB
Frihetsv. 2 B
177 53 Järfälla


Bilsalongen I Järfälla AB
Bruttov. 4
175 43 JÄRFÄLLA


Melinas Bilar AB
Spjutv. 5 C
175 61 JÄRFÄLLA

Annons:

Pris på begagnade bilar i Järfälla

Kostnad och pris på begagnade bilar i Järfälla kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Järfälla från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Järfälla.

Begagnad Lexus i Järfälla

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Järfälla. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Järfälla från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Järfälla

I Järfälla fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Järfälla om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Järfälla.

I Järfälla fanns det sammanlagt 7 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Järfälla eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Järfälla med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Stockholm.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.