Begagnade bilar i Öjebyn

Annons:
Begagnade bilar i Öjebyn - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Öjebyn, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 2 olika bilhandlare i Öjebyn att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Öjebyn. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Öjebyn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Öjebyn för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Öjebyn

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Öjebyn.

Nordiska Bil AB
Turbov. 1
943 32 öjebyn


Bilhuset i Piteå Aktiebolag
Prylv. 4
943 36 öjebyn

Annons:

Pris på begagnade bilar i Öjebyn

Kostnad och pris på begagnade bilar i Öjebyn kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Öjebyn från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Öjebyn.

Begagnad Lexus i Öjebyn

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Öjebyn. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Öjebyn från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Öjebyn

I Öjebyn fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Öjebyn.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du ta del av mer information om orten Öjebyn om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Öjebyn.

I Öjebyn fanns det sammanlagt 2 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Öjebyn eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Öjebyn med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Norrbotten.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.