Begagnade bilar i Kiruna

Annons:
Begagnade bilar i Kiruna - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Kiruna, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 8 olika bilhandlare i Kiruna att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Kiruna. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Kiruna så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Kiruna för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Kiruna

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Kiruna.

Lingmans Bil AB
Industrivägen 34
981 38 Kiruna


Malmfältens Bil-City AB
Industriv. 9
981 38 KIRUNA


Östermalms Bil AB
Lastv. 52
981 38 KIRUNA


Eriksson Bil AB
Industriv. 5
981 38 KIRUNA


Jakobsson BiI i Kiruna AB
Industriv. 22
981 38 KIRUNA


Mats Jakobssons BiI AB
Industriv. 22
981 38 KIRUNA


Bil-City AB, Malmfältens
Industriv. 9
981 38 KIRUNA


Eriksson Bil i Norr AB
Industriv. 5
981 38 KIRUNA

Annons:

Pris på begagnade bilar i Kiruna

Kostnad och pris på begagnade bilar i Kiruna kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Kiruna från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Kiruna.

Begagnad Lexus i Kiruna

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Kiruna. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Kiruna från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Kiruna

I Kiruna fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kiruna om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Kiruna.

I Kiruna fanns det sammanlagt 8 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Kiruna eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Kiruna med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Norrbotten.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.