Begagnade bilar i Gammelstad

Annons:
Begagnade bilar i Gammelstad - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Gammelstad, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 1 olika bilhandlare i Gammelstad att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Gammelstad. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Gammelstad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Gammelstad för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Gammelstad

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Gammelstad.

Bilaffären
Hantverksv. 6
954 33 GAMMELSTAD

Annons:

Pris på begagnade bilar i Gammelstad

Kostnad och pris på begagnade bilar i Gammelstad kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Gammelstad från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Gammelstad.

Begagnad Lexus i Gammelstad

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Gammelstad. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Gammelstad från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Gammelstad

I Gammelstad fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Gammelstad.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gammelstad om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Gammelstad.

I Gammelstad fanns det sammanlagt 1 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Gammelstad eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Gammelstad med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Norrbotten.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.