Begagnade bilar i Laholm

Annons:
Begagnade bilar i Laholm - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Laholm, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 5 olika bilhandlare i Laholm att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Laholm. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Laholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Laholm för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Laholm

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Laholm.

Rejmes Personvagnar AB
Industrigatan 6
312 34 Laholm


Laholms Bilaffär
Industrig. 24
312 34 Laholm


Göstorps Bil AB
Fridhemsvägen 1
312 35 Laholm


Laholm Pv
Industrig. 6
312 34 Laholm


Motor AB Halland
Lagavägen 9
312 30 Laholm

Annons:

Pris på begagnade bilar i Laholm

Kostnad och pris på begagnade bilar i Laholm kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Laholm från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Laholm.

Begagnad Lexus i Laholm

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Laholm. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Laholm från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Laholm

I Laholm fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Laholm om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Laholm.

I Laholm fanns det sammanlagt 5 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Laholm eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Laholm med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Halland.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.