Begagnade bilar i Kallinge

Annons:
Begagnade bilar i Kallinge - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Kallinge, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 2 olika bilhandlare i Kallinge att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Kallinge. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Kallinge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Kallinge för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Kallinge

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Kallinge.

LN Autocenter AB
Järnbruksvägen 7
372 52 Kallinge


Bilval I Blekinge AB
Hagtornsv. 2
372 53 KALLINGE

Annons:

Pris på begagnade bilar i Kallinge

Kostnad och pris på begagnade bilar i Kallinge kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Kallinge från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Kallinge.

Begagnad Lexus i Kallinge

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Kallinge. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Kallinge från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Kallinge

I Kallinge fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Kallinge.

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kallinge om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Kallinge.

I Kallinge fanns det sammanlagt 2 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Kallinge eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Kallinge med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Blekinge.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.