Begagnade bilar i Kungälv

Annons:
Begagnade bilar i Kungälv - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Kungälv, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 6 olika bilhandlare i Kungälv att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Kungälv. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Kungälv så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Kungälv för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Kungälv

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Kungälv.

Kongahälla Bilcity, AB
Filareg. 7
442 34 KUNGÄLV


Bilab Kungälv AB
Trollhättevägen 18
442 34 Kungälv


Bileliten i Göteborg AB
Solbräckegatan 18
442 45 KUNGÄLV


Bilia Personbilar AB
Bultg. 38
442 40 Kungälv


Rune Odelius Bil AB
Bultg. 42
442 40 Kungälv


Backman Bil AB
Ellesbov. 172
442 90 KUNGÄLV

Annons:

Pris på begagnade bilar i Kungälv

Kostnad och pris på begagnade bilar i Kungälv kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Kungälv från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Kungälv.

Begagnad Lexus i Kungälv

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Kungälv. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Kungälv från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Kungälv

I Kungälv fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kungälv om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Kungälv.

I Kungälv fanns det sammanlagt 6 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Kungälv eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Kungälv med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Västra Götaland.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.