Begagnade bilar i Borås

Annons:
Begagnade bilar i Borås - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Borås, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 10 olika bilhandlare i Borås att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Borås. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Borås så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Borås för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Borås

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Borås.

Porsche Center Borås
Ödegärdsg. 2 A
504 64 BORÅS


Sörman Bil
Verkstadsg. 3
504 62 BORÅS


VK Bil AB
Verkstadsgatan 12
504 62 BORÅS


Holmgrens Bil
Rosendalsg. 26
504 52 Borås


Carnes Bil AB
Rosendalsg. 23
504 52 Borås


Borås Bilhandel AB
Verkstadsg. 19
504 62 BORÅS


Classic Cars and Motors i Borås AB
Varbergsv. 32
504 30 Borås


Borås Bilcenter AB
Gånghestersv. 134
507 65 BORÅS


Bilhuset i Målsryd AB
Sjöbo Torg 5
506 42 BORÅS


Kornhags Bil AB
Kransv. 3
507 65 BORÅS

Annons:

Pris på begagnade bilar i Borås

Kostnad och pris på begagnade bilar i Borås kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Borås från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Borås.

Begagnad Lexus i Borås

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Borås. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Borås från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Borås

I Borås fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Borås om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Borås.

I Borås fanns det sammanlagt 10 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Borås eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Borås med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Västra Götaland.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.