Begagnade bilar i Askim

Annons:
Begagnade bilar i Askim - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Askim, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 5 olika bilhandlare i Askim att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Askim. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Askim så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Askim för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Askim

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Askim.

Autotec Bilförsäljning
St. Åvägen 1
436 34 ASKIM


5S Bil
Askims Verkstadsv. 1
436 34 ASKIM


Autotec Bilförsäljning I Göteb
St. Åvägen 1
436 34 ASKIM


Volkswagen Sisjön
Askims industriväg
436 34 ASKIM


Din Bil
Askims Industriväg
436 34 Askim

Annons:

Pris på begagnade bilar i Askim

Kostnad och pris på begagnade bilar i Askim kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Askim från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Askim.

Begagnad Lexus i Askim

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Askim. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Askim från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Askim

I Askim fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Askim om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Askim.

I Askim fanns det sammanlagt 5 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Askim eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Askim med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Västra Götaland.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.