Begagnade bilar i Sala

Annons:
Begagnade bilar i Sala - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Sala, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 4 olika bilhandlare i Sala att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Sala. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Sala så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Sala för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Sala

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Sala.

Möller Bil
Uppsalav. 2
733 39 Sala


Nordiska Bilkompaniet AB
Fridhemsg. 7
733 39 Sala


Bilfirma Christer Thalén
Bergslagsg. 5 D
733 31 Sala


Björkmans Bil
Fridhemsg. 33
733 39 Sala

Annons:

Pris på begagnade bilar i Sala

Kostnad och pris på begagnade bilar i Sala kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Sala från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Sala.

Begagnad Lexus i Sala

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Sala. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Sala från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Sala

I Sala fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sala om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Sala.

I Sala fanns det sammanlagt 4 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Sala eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Sala med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Västmanland.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.