Begagnade bilar i Umeå

Annons:
Begagnade bilar i Umeå - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Umeå, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 9 olika bilhandlare i Umeå att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Umeå. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Umeå så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Umeå för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Umeå

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Umeå.

Westbergs Bil, Bröderna
Formv. 11
906 21 UMEÅ


Bilspektrum AB
Formv. 10 A
906 21 UMEÅ


BilDahl AB
Formv. 6
906 21 UMEÅ


Burlin Motor i Umeå AB
Gräddv. 3 D
906 20 Umeå


Carstedts Bil AB
Överstevägen 1
906 21 Umeå


Motorcentralen i Umeå AB
Parkv. 9
903 42 UMEÅ


Bröderna Westbergs Bil AB
Formv. 11
906 21 UMEÅ


Autotrading AB
Per Ols v. 5
905 88 UMEÅ


Bilbolaget Nord AB
Verkstadsg. 9 -11
904 32 UMEÅ

Annons:

Pris på begagnade bilar i Umeå

Kostnad och pris på begagnade bilar i Umeå kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Umeå från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Umeå.

Begagnad Lexus i Umeå

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Umeå. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Umeå från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Umeå

I Umeå fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Umeå om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Umeå.

I Umeå fanns det sammanlagt 9 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Umeå eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Umeå med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Västerbotten.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.