Begagnade bilar i Sävar

Annons:
Begagnade bilar i Sävar - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Sävar, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 1 olika bilhandlare i Sävar att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Sävar. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Sävar så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Sävar för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Sävar

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Sävar.

Blå Motorhuset
Majorsv. 9
918 32 Sävar

Annons:

Pris på begagnade bilar i Sävar

Kostnad och pris på begagnade bilar i Sävar kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Sävar från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Sävar.

Begagnad Lexus i Sävar

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Sävar. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Sävar från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Sävar

I Sävar fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Sävar.

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånarantal: 2670, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sävar om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Sävar.

I Sävar fanns det sammanlagt 1 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Sävar eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Sävar med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Västerbotten.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.