Begagnade bilar i Bjurholm

Annons:
Begagnade bilar i Bjurholm - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Bjurholm, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 1 olika bilhandlare i Bjurholm att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Bjurholm. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Bjurholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Bjurholm för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Bjurholm

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Bjurholm.

Bjurholms Bilkompani AB
Vännäsv. 2 A
916 31 BJURHOLM

Annons:

Pris på begagnade bilar i Bjurholm

Kostnad och pris på begagnade bilar i Bjurholm kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Bjurholm från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Bjurholm.

Begagnad Lexus i Bjurholm

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Bjurholm. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Bjurholm från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Bjurholm

I Bjurholm fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Bjurholm.

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bjurholm om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Bjurholm.

I Bjurholm fanns det sammanlagt 1 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Bjurholm eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Bjurholm med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Västerbotten.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.