Begagnade bilar i Karlskoga

Annons:
Begagnade bilar i Karlskoga - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Karlskoga, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 8 olika bilhandlare i Karlskoga att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Karlskoga. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Karlskoga så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Karlskoga för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Karlskoga

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Karlskoga.

Möller Bil
Värmlandsv. 88
691 37 KARLSKOGA


Virén Bil AB i Karlskoga
Lödarev. 2
691 37 KARLSKOGA


Hedin Bil
Tibastv. 10
691 47 Karlskoga


Motorman i Karlskoga AB
Skrantabacken 29
691 42 KARLSKOGA


Helmia Bil AB
Tibastv. 8
691 47 Karlskoga


Bergius Bil
Linnebäck 463
691 93 KARLSKOGA


Biltorget i Karlskoga HB
Bladv. 42 A
691 48 KARLSKOGA


Biltrade I Sthlm AB
Hammarög. 13
691 35 KARLSKOGA

Annons:

Pris på begagnade bilar i Karlskoga

Kostnad och pris på begagnade bilar i Karlskoga kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Karlskoga från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Karlskoga.

Begagnad Lexus i Karlskoga

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Karlskoga. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Karlskoga från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Karlskoga

I Karlskoga fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Karlskoga.

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Karlskoga om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Karlskoga.

I Karlskoga fanns det sammanlagt 8 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Karlskoga eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Karlskoga med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Värmland.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.