Begagnade bilar i Filipstad

Annons:
Begagnade bilar i Filipstad - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Filipstad, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 3 olika bilhandlare i Filipstad att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Filipstad. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Filipstad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Filipstad för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Filipstad

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Filipstad.

Seffel Bil AB
Hertig Karlsg. 25
682 30 FILIPSTAD


Helmia Bil AB
Schéeleg. 2
682 33 Filipstad


Connys USA Bilar AB
Förrådsg. 3
682 33 Filipstad

Annons:

Pris på begagnade bilar i Filipstad

Kostnad och pris på begagnade bilar i Filipstad kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Filipstad från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Filipstad.

Begagnad Lexus i Filipstad

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Filipstad. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Filipstad från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Filipstad

I Filipstad fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Filipstad.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Filipstad om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Filipstad.

I Filipstad fanns det sammanlagt 3 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Filipstad eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Filipstad med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Värmland.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.