Begagnade bilar i Knivsta

Annons:
Begagnade bilar i Knivsta - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Knivsta, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 1 olika bilhandlare i Knivsta att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Knivsta. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Knivsta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Knivsta för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Knivsta

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Knivsta.

Knivsta Motor AB
Rubanksg. 2 A
741 71 Knivsta

Annons:

Pris på begagnade bilar i Knivsta

Kostnad och pris på begagnade bilar i Knivsta kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Knivsta från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Knivsta.

Begagnad Lexus i Knivsta

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Knivsta. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Knivsta från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Knivsta

I Knivsta fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Knivsta.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Knivsta om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Knivsta.

I Knivsta fanns det sammanlagt 1 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Knivsta eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Knivsta med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Uppsala.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.