Begagnade bilar i Stockholm

Annons:
Begagnade bilar i Stockholm - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Stockholm, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 2 olika bilhandlare i Stockholm att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Stockholm. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Stockholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Stockholm för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Stockholm

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Stockholm.

Bilkällan AB
Sveav. 115
113 49 Stockholm


Europeiska Motor Toyota Center
Lidingöv. 75
115 41 Stockholm

Annons:

Pris på begagnade bilar i Stockholm

Kostnad och pris på begagnade bilar i Stockholm kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Stockholm från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Stockholm.

Begagnad Lexus i Stockholm

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Stockholm. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Stockholm från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Stockholm

I Stockholm fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stockholm om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Stockholm.

I Stockholm fanns det sammanlagt 2 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Stockholm eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Stockholm med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Stockholm.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.