Begagnade bilar i Solna

Annons:
Begagnade bilar i Solna - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Solna, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 8 olika bilhandlare i Solna att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Solna. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Solna så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Solna för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Solna

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Solna.

Bilbanken AB
Förrådsg. 1
169 39 SOLNA


Bilhörnan AB
Råsundav. 51
169 57 SOLNA


Lilla Bilsalongen & Transportmedlet AB
Gårdsv. 4
169 70 Solna


Audi Järva Krog
Vallg. 11
170 67 Solna


Ford Motor Company AB
Frösundaviks Allé 1
169 70 Solna


Bilhuset Bengt Kumlin Usa Bilar I Centrum
Huvudstag. 7
171 58 SOLNA


R J Bil
Förrådsg. 1
169 39 SOLNA


Haninge Bilförsäljning AB
Sundbybergsv. 1 B
171 73 Solna

Annons:

Pris på begagnade bilar i Solna

Kostnad och pris på begagnade bilar i Solna kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Solna från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Solna.

Begagnad Lexus i Solna

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Solna. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Solna från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Solna

I Solna fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Solna om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Solna.

I Solna fanns det sammanlagt 8 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Solna eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Solna med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Stockholm.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.