Begagnade bilar i Sollentuna

Annons:
Begagnade bilar i Sollentuna - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Sollentuna, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 4 olika bilhandlare i Sollentuna att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Sollentuna. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Sollentuna så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Sollentuna för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Sollentuna

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Sollentuna.

Bilhallen I Norrort AB
Bergkällav. 25 B
192 79 SOLLENTUNA


Upplands Motor Kista
Kronåsv. 2 -4
191 46 Sollentuna


Hyundai Bilar, AB
Bergkällav. 32
192 79 SOLLENTUNA


BMW Group Sverige
Vetenskapsv. 10
191 27 SOLLENTUNA

Annons:

Pris på begagnade bilar i Sollentuna

Kostnad och pris på begagnade bilar i Sollentuna kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Sollentuna från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Sollentuna.

Begagnad Lexus i Sollentuna

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Sollentuna. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Sollentuna från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Sollentuna

I Sollentuna fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Sollentuna om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Sollentuna.

I Sollentuna fanns det sammanlagt 4 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Sollentuna eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Sollentuna med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Stockholm.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.