Begagnade bilar i Saltsjö-Boo

Annons:
Begagnade bilar i Saltsjö-Boo - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Saltsjö-Boo, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 3 olika bilhandlare i Saltsjö-Boo att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Saltsjö-Boo. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Saltsjö-Boo så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Saltsjö-Boo för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Saltsjö-Boo

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Saltsjö-Boo.

Hallins Bil & Motor AB
Värmdövägen 703
132 35 SALTSJÖ-BOO


Dahlbacka Bil AB
Prästkragens Väg 15
132 45 Saltsjö-boo


Wallander Bil AB, Rolf
Vikingshillsv. 48
132 37 SALTSJÖ-BOO

Annons:

Pris på begagnade bilar i Saltsjö-Boo

Kostnad och pris på begagnade bilar i Saltsjö-Boo kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Saltsjö-Boo från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Saltsjö-Boo.

Begagnad Lexus i Saltsjö-Boo

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Saltsjö-Boo. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Saltsjö-Boo från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Saltsjö-Boo

I Saltsjö-Boo fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Saltsjö-Boo.

Boo är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Boo belägen på västra delen av ön Värmdö öster om Skurusundet. De äldsta kända namnen på Boo-trakten är Hargsö, Övre Orminge och Yttre Orminge, som under vikingatiden var tre separata öar.

Yta: 1 625,93 hektar
Invånarantal: 24 052, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Saltsjö-Boo om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Saltsjö-Boo.

I Saltsjö-Boo fanns det sammanlagt 3 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Saltsjö-Boo eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Saltsjö-Boo med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Stockholm.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.