Begagnade bilar i Kista

Annons:
Begagnade bilar i Kista - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Kista, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 10 olika bilhandlare i Kista att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Kista. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Kista så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Kista för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Kista

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Kista.

Mercedes-Benz Stockholm
Kottbyg. 4
164 74 Kista


Bilia Personbilar AB
Danmarksgatan 52
164 40 Kista


Renault Nordic AB
Esbog. 12
164 74 Kista


Hedin Stockholm Bil AB
Esbog. 8 Akalla
164 74 Kista


Nissan Nordic, Sverige
Esbog. 12
164 74 Kista


Volkswagen Akalla
Malaxg. 2
164 74 Kista


Din Bil Sverige AB
Malaxg. 2
164 74 Kista


Fiat Group Automobiles Sweden AB
Färög. 33
164 51 KISTA


Chrysler Sweden
Färög. 33
164 51 KISTA


Elvan Bildepå
Trondheimsg. 36
164 30 Kista

Annons:

Pris på begagnade bilar i Kista

Kostnad och pris på begagnade bilar i Kista kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Kista från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Kista.

Begagnad Lexus i Kista

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Kista. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Kista från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Kista

I Kista fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Kista om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Kista.

I Kista fanns det sammanlagt 10 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Kista eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Kista med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Stockholm.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.