Begagnade bilar i Hässelby

Annons:
Begagnade bilar i Hässelby - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Hässelby, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 1 olika bilhandlare i Hässelby att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Hässelby. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Hässelby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Hässelby för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Hässelby

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Hässelby.

Centrumbil i Spånga AB
Kvarnhagsg. 4
165 54 Hässelby

Annons:

Pris på begagnade bilar i Hässelby

Kostnad och pris på begagnade bilar i Hässelby kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Hässelby från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Hässelby.

Begagnad Lexus i Hässelby

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Hässelby. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Hässelby från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Hässelby

I Hässelby fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Hässelby.

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Hässelby om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Hässelby.

I Hässelby fanns det sammanlagt 1 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Hässelby eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Hässelby med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Stockholm.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.