Begagnade bilar i Hägersten

Annons:
Begagnade bilar i Hägersten - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Hägersten, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 2 olika bilhandlare i Hägersten att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Hägersten. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Hägersten så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Hägersten för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Hägersten

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Hägersten.

Bilförmedlingen
Västbergav. 24
126 30 HÄGERSTEN


Dyberg AB, Bilfirma Bo
Nioörtsv. 30
126 32 HÄGERSTEN

Annons:

Pris på begagnade bilar i Hägersten

Kostnad och pris på begagnade bilar i Hägersten kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Hägersten från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Hägersten.

Begagnad Lexus i Hägersten

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Hägersten. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Hägersten från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Hägersten

I Hägersten fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du ta del av mer information om orten Hägersten om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Hägersten.

I Hägersten fanns det sammanlagt 2 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Hägersten eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Hägersten med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Stockholm.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.