Begagnade bilar i Farsta

Annons:
Begagnade bilar i Farsta - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Farsta, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 1 olika bilhandlare i Farsta att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Farsta. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Farsta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Farsta för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Farsta

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Farsta.

Bilhuset Globen AB
Fryksdalsbacken 3
123 43 Farsta

Annons:

Pris på begagnade bilar i Farsta

Kostnad och pris på begagnade bilar i Farsta kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Farsta från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Farsta.

Begagnad Lexus i Farsta

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Farsta. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Farsta från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Farsta

I Farsta fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du ta del av mer information om orten Farsta om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Farsta.

I Farsta fanns det sammanlagt 1 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Farsta eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Farsta med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Stockholm.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.