Begagnade bilar i Oxie

Annons:
Begagnade bilar i Oxie - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Oxie, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 4 olika bilhandlare i Oxie att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Oxie. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Oxie så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Oxie för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Oxie

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Oxie.

Skånes Bilcenter
Sofiedalsv. 2
238 37 Oxie


Käglingevägens Bil
Käglingev. 109
238 43 OXIE


Oxie Bilhörna
Sofiedalsv. 2
238 37 Oxie


M F S Bara Bilar
Vångav. 7
238 41 OXIE

Annons:

Pris på begagnade bilar i Oxie

Kostnad och pris på begagnade bilar i Oxie kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Oxie från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Oxie.

Begagnad Lexus i Oxie

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Oxie. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Oxie från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Oxie

I Oxie fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Oxie om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Oxie.

I Oxie fanns det sammanlagt 4 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Oxie eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Oxie med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Skåne.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.