Begagnade bilar i Limhamn

Annons:
Begagnade bilar i Limhamn - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Limhamn, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 2 olika bilhandlare i Limhamn att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Limhamn. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Limhamn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Limhamn för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Limhamn

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Limhamn.

Malmö Folkbilar, G. Håkansson AB
Limhamnsgårdens Allé 12
216 16 Limhamn


Malmö Folkbilar AB
Limhamnsgårdens Allé 12
216 16 Limhamn

Annons:

Pris på begagnade bilar i Limhamn

Kostnad och pris på begagnade bilar i Limhamn kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Limhamn från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Limhamn.

Begagnad Lexus i Limhamn

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Limhamn. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Limhamn från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Limhamn

I Limhamn fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Limhamn om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Limhamn.

I Limhamn fanns det sammanlagt 2 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Limhamn eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Limhamn med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Skåne.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.