Begagnade bilar i Klippan

Annons:
Begagnade bilar i Klippan - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Klippan, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 2 olika bilhandlare i Klippan att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Klippan. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Klippan så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Klippan för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Klippan

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Klippan.

Börjessons Bil i Klippan
Österg. 28
264 34 Klippan


Skånebil
Storg. 10
264 35 KLIPPAN

Annons:

Pris på begagnade bilar i Klippan

Kostnad och pris på begagnade bilar i Klippan kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Klippan från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Klippan.

Begagnad Lexus i Klippan

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Klippan. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Klippan från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Klippan

I Klippan fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Klippan.

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Klippan om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Klippan.

I Klippan fanns det sammanlagt 2 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Klippan eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Klippan med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Skåne.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.