Begagnade bilar i Fleninge

Annons:
Begagnade bilar i Fleninge - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Fleninge, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 2 olika bilhandlare i Fleninge att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Fleninge. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Fleninge så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Fleninge för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Fleninge

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Fleninge.

Svensksålda Bilar i Helsingborg
Djurhagshusvägen 325
254 77 FLENINGE


Prütz Bil
Västkustvägen 425
254 77 FLENINGE

Annons:

Pris på begagnade bilar i Fleninge

Kostnad och pris på begagnade bilar i Fleninge kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Fleninge från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Fleninge.

Begagnad Lexus i Fleninge

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Fleninge. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Fleninge från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Fleninge

I Fleninge fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Fleninge.

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fleninge om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Fleninge.

I Fleninge fanns det sammanlagt 2 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Fleninge eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Fleninge med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Skåne.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.