Begagnade bilar i Billesholm

Annons:
Begagnade bilar i Billesholm - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Billesholm, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 2 olika bilhandlare i Billesholm att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Billesholm. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Billesholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Billesholm för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Billesholm

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Billesholm.

Lindells Bil
Fiberg. 3
267 73 Billesholm


Rask & Björck Bil AB
Östervångsv. 12
267 72 BILLESHOLM

Annons:

Pris på begagnade bilar i Billesholm

Kostnad och pris på begagnade bilar i Billesholm kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Billesholm från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Billesholm.

Begagnad Lexus i Billesholm

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Billesholm. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Billesholm från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Billesholm

I Billesholm fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Billesholm om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Billesholm.

I Billesholm fanns det sammanlagt 2 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Billesholm eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Billesholm med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Skåne.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.