Begagnade bilar i Luleå

Annons:
Begagnade bilar i Luleå - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Luleå, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 9 olika bilhandlare i Luleå att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Luleå. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Luleå så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Luleå för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Luleå

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Luleå.

Roger Niemi Bilab AB
Banv. 7 B
973 46 LULEÅ


Bosses Bil & Motor AB
Ostrong. 4
973 34 Luleå


Englunds Bil- & Motorverkstad, AB
Hummerg. 8
973 34 Luleå


Norrlands Bil Sverige AB
Banv. 2
973 46 LULEÅ


Burlin Motor i Luleå AB
Banv. 6
973 46 LULEÅ


Åke Eriksson Bil AB
Ålg. 10
973 34 Luleå


Johanssons Bil Norr AB
Ålg. 16 A
973 34 Luleå


Eriksson & Robertsson Bil, AB
Boskatav. 30
976 31 Luleå


J. Hjertman Motor och Fritid, AB
Bensbyv. 141
975 61 Luleå

Annons:

Pris på begagnade bilar i Luleå

Kostnad och pris på begagnade bilar i Luleå kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Luleå från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Luleå.

Begagnad Lexus i Luleå

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Luleå. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Luleå från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Luleå

I Luleå fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Luleå.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Luleå om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Luleå.

I Luleå fanns det sammanlagt 9 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Luleå eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Luleå med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Norrbotten.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.