Begagnade bilar i Kalix

Annons:
Begagnade bilar i Kalix - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Kalix, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 4 olika bilhandlare i Kalix att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Kalix. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Kalix så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Kalix för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Kalix

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Kalix.

Nordiska Bil AB
Stabsv. 11
952 51 KALIX


Strömbergs Bil AB
Vattenvägen 21
952 35 Kalix


Malmström Motors AB
Valhallav. 33
952 31 KALIX


Bilkompaniet
Stabsv. 5
952 51 KALIX

Annons:

Pris på begagnade bilar i Kalix

Kostnad och pris på begagnade bilar i Kalix kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Kalix från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Kalix.

Begagnad Lexus i Kalix

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Kalix. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Kalix från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Kalix

I Kalix fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kalix om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Kalix.

I Kalix fanns det sammanlagt 4 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Kalix eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Kalix med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Norrbotten.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.