Begagnade bilar i Borgholm

Annons:
Begagnade bilar i Borgholm - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Borgholm, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 2 olika bilhandlare i Borgholm att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Borgholm. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Borgholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Borgholm för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Borgholm

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Borgholm.

Liljas Personbilar AB
Storgatan 41
387 34 Borgholm


Happy Cars AB
Föra Västra 8
387 91 Borgholm

Annons:

Pris på begagnade bilar i Borgholm

Kostnad och pris på begagnade bilar i Borgholm kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Borgholm från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Borgholm.

Begagnad Lexus i Borgholm

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Borgholm. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Borgholm från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Borgholm

I Borgholm fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Borgholm om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Borgholm.

I Borgholm fanns det sammanlagt 2 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Borgholm eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Borgholm med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Kalmar.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.