Begagnade bilar i Karlshamn

Annons:
Begagnade bilar i Karlshamn - guide till pålitliga och erfarna bilfirmor som säljer nya och begagnade bilar i Karlshamn, t.ex Lexus, Audi och Peugot. Sammanlagt så finns det 6 olika bilhandlare i Karlshamn att välja mellan när du är på jakt efter en begagnad bil i Karlshamn. För att du ska få bästa pris på din begagnade bil i Karlshamn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bilförsäljare i Karlshamn för att på så vis få en överblick över deras utbud och pris på bilar.
Annons:

Begagnad bil i Karlshamn

Nedan kan du ta del av vår lista över bilhandlare som säljer nya och begagnade bilar i Karlshamn.

Eric Johanssons Bil AB
Tubba Torg 4
374 32 Karlshamn


Karlshamns Autoverkstad
Nyemöllevägen 5
374 32 Karlshamn


AB Sven Jeppsson
Vekerumsvägen 3
374 32 Karlshamn


Motorkompaniet i Karlshamn AB
Gröna v. 3
374 32 Karlshamn


Jeppssons
Vekerumsvägen 3-5
374 32 Karlshamn


Carltne Bil AB
Sölvesborgsv. 21
374 41 Karlshamn

Annons:

Pris på begagnade bilar i Karlshamn

Kostnad och pris på begagnade bilar i Karlshamn kan variera en hel del beroende på val av bilhandlare samt om du köper din begagnade bil i Karlshamn från privatperson eller från en bilfirma. Vi rekommenderar att du lägger tid på att ta reda på pris från flera olika ställen som säljer begagnade bilar i Karlshamn.

Begagnad Lexus i Karlshamn

Bilmärket Lexus är en av flera olika biltyper som är eftertraktad på begagnatmarknaden och det finns sannolikt någon bilhandlare som säljer begagnad Lexus i Karlshamn. Om du letar efter en begagnad Lexus rekommenderar vi att du kontaktar några av bilfirmorna i Karlshamn från listan ovan för att ta reda på aktuellt utbud.

Begbilfakta om Karlshamn

I Karlshamn fanns det minst en bilhandlare som sysslar med försäljning av bilar, nya som begagnade. Nedan finns en del generell fakta om orten Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Karlshamn om du vill veta mer än saker relaterat till begagnade bilar i Karlshamn.

I Karlshamn fanns det sammanlagt 6 olika bilhandlare att välja mellan när du funderar på att köpa en begagnad bil, som t.ex. en Lexus eller Audi, i Karlshamn eller närliggande ort. Skulle det vara så att du inte hittar en lämplig bilfirma i Karlshamn med begagnade bilar från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter en bilhandlare i någon annan ort i Blekinge.
Annons:

Annonser

Begagnade bilar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta trevliga bilhandlare vilka säljer begagnade bilar i Sverige.